LOGIN

Rautaisille ammattilaisille

Yhdistämme räätälöidysti ja nopeasti suomalaisen terveydenhuollon henkilöstötarpeet ja ammattilaiset. Olemme erityisen yhteistyökykyinen, nopea ja ketterä kumppani välittämään ammattilaiset juuri teidän tarpeisiinne. Panostamme hyvään palveluun!

RADIOLOGIT

Välitämme tutkimuksia radiologian erikoislääkäreille. Liity Radiologiverkostoomme kun haluat keskittyä diagnostiikkaan ja kuvien etälausuntaan.

 

HELPOTAMME TYÖTÄSI

Saat meiltä tehokkaat laitteet käyttöösi. Käytössäsi on töiden vastaanottoa ja työajanhallintaa helpottava infra, jonka kautta voit vastaanottaa työt. Kanssamme sinulla on täysi raportointivapaus, saat meiltä automatisoidusti kirjaukset ja raportit kuukausittain. Voit vaikuttaa palkkaasi ja työmäärään itse. Voit tehdä halutessasi parempipalkkaista yölukua etätyönä. Taustatiimin tuki on käytettävänäsi 24/7. Me emme rajoita työskentelyäsi sanktioilla.

Lupaamme, että saat meiltä modernin ja vaivattoman etäluennanvälityspalvelun kilpailukykyisellä palkalla. Sinun tehtäväsi on vain hoitaa luennat vasteajoissa!

Palvelumme avulla saat yrittäjämäisen vapauden ilman byrokratiaa, stressiä ja sanktioita. Olemme aina tukenasi ja saavutettavissa!

Toimintamme perustuu ihmisläheisyyteen ja henkilökohtaiseen vastuuseen sekä laajaan ammattilais- ja asiakasverkostoon.

Liity verkostoon