LOGIN

HENKILÖSTÖRATKAISUT

Tarjoamme asiakasyrityksillemme palvelumuotoiltuja terveydenhuollon henkilöstöratkaisuja. Yhdistämme henkilöstötarpeet asiantunteviin ammattialaisiin. Meille on tärkeää, että kokonaisuus on sairaalalle, sekä lääkärille mieluisa. Toimintamalleiltamme olemme yhteistyökykyinen ja ketterä yrityskumppani, joka välittää aidosti. Avullamme rekrytointi on yrityksille helppoa ja kannattavaa.

KIELIKOULUTUS

Koulutamme Valviran vaatimusten mukaisesti suomenkielen YKI 3 -tasolle (puhuminen, kuullun ymmärtäminen. kirjoittaminen, lukeminen). Kielikoulutuksen kesto kohdemaassa on 12-18 kk. Järjestämme kielikoulutuksen aikana työhön liittyvän tutustumiskäynnin Suomeen 4-5kk kuluttua kielikoulutuksen alkamisesta.

KOTOUTUS

Kotoutuspalvelumme sisältävät kaikki tarvittavat järjestelyt kuten: YKI-testi, Valviran lääkärin ammattioikeudet, mahdollinen maahanmuuttovirasto, poliisi, maistraatti, verottaja, Kela, pankki sekä asunto ja asuminen.

SUJUVA ARKI

Kotoutuksemme onnistuvat, koska olemme asiakkaidemme tukena myös arjessa. Autamme lääkäreitämme verkostoitumaan paikallisesti, jotta palkattava lääkäri voi keskittyä täysin työn aloittamiseen. Perhesuhteista riippuen, huomioimme myös lasten sekä puolison kotoutukseen liittyvät tarpeet.