LOGIN

VERKOSTO AMMATTILAISILLE

Yhdistämme räätälöidysti ja nopeasti suomalaisen terveydenhuollon henkilöstötarpeet alan ammattilaisiin. Olemme erityisen yhteistyökykyinen, nopea ja ketterä kumppani välittämään ammattilaiset juuri teidän tarpeisiinne. Panostamme hyvään palveluun.

KENELLE VERKOSTO ON TARKOITETTU?

Asiantuntijaverkostomme koostuu lääketieteen ja hammaslääketieteen ammattilaisista. Verkostoon ovat tervetulleita myös alan opiskelijat. Me löydämme Teille vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

 

ETSITKÖ TOIVEIDESI MUKAISTA TYÖTÄ?

Välitämme työtä ja työpaikkoja. Tavoitteemme on tehdä Sinulle kaikista työpaikan vaihtoon liittyvistä asioista helpompia. Kerro meille lyhyesti osaamisestasi ja toiveistasi rekisteröityessäsi verkostoon.

Verkostoon liittyminen ei sido Sinua mihinkään.

 

SYITÄ LIITTYÄ

Haluat valita työaikasi ja -paikkasi vapaammin tai toivot tukea työpaikan vaihtoon ja asumiseen liityviin järjestelyihin. Haluat meidän välittävän sinulle työtä esimerkiksi normaalin työsi tai opiskelun lisäksi.

Palvelumme avulla saat yrittäjämäisen vapauden ilman byrokratiaa, stressiä ja sanktioita. Olemme aina tukenasi ja saavutettavissa!

Tervetuloa kotimaisen perheyhtiön tiimiin

Voitte jättää ilmoittautumisen yhteydessä CV:nne tiedostona tai kirjoittaa siitä koosteen. Tietoja voi täydentää myös myöhemmin. Jokainen rekisteröitynyt asiantuntija käsitellään henkilökohtaisesti. Otamme aina yhteyttä puhelimitse.

* pakollinen tieto

Etunimet:*
Sukunimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puh:*
Valvira nro:
Lisätiedot ja CV

Kirjoita tai lataa liitetiedosto